Afbeelding
Foto:

Nog steeds erg moe

Nog één weekend vakantie en dan moet ik weer. Met een diepe zucht plof ik op de bank. Zoals altijd is de vakantie weer veel te snel gegaan. De eerste drie weken van de vakantie ben ik gaan roadtrippen door Europa, dat was heerlijk, maar ook best een beetje vermoeiend. Logisch dus dat ik daarna vier weken nodig had om daar van bij te komen en helemaal niets te doen. En dat is eigenlijk ook precies wat ik heb gedaan deze vakantie: niets doen en weer nieuwe energie op doen.

Of dat is gelukt, weet ik niet helemaal zeker. Ik ben nog steeds erg moe en zou het niet erg vinden als mijn vakantie nog twee weken zou duren. Hoewel ik ook heel erg uitkijk naar het nieuwe jaar wat voor mij ligt. Het laatste jaar van mijn studie en dan ben ik opeens geen student meer. Stiekem kijk ik daar wel naar uit. Naar de volgende zomervakantie, naar mijn laatste zomervakantie als student.

Dus maandag begin ik vol goede moed en hopelijk met genoeg energie en zin aan het laatste studiejaar. Om dan vervolgens na zes weken alweer te roepen: "Is het alweer zomervakantie?"