Cursus geestelijke vorming weer van start

MIDDELHARNIS - Al vanaf het seizoen 1978/79 organiseert de stuurgroep de lezingen de cursus geestelijke vorming. De organisatie legt uit waarom: "Tot opbouw van het geestelijke leven in deze hectische tijden. Graag geven we u dan ook de data en de onderwerpen door opdat u deze kunt noteren en anderen daartoe opwekken: Kom ga met ons, en doe als wij… Graag ontmoeten we jongeren en ouderen uit de brede regio van onze eilanden en daarbuiten." Alle bijeenkomsten zijn op donderdagavond.

Op 27 september spreekt ds. K. ten Klooster over 'Prediking van de verzoening. Op 18 oktober ds. A. Kos over 'Uitverkiezing! Beter maar niet over hebben'. Op 22 november ds. R. Kok over 'bidden en vasten (gebed en onthouding). Op 10 januari jeugdwerkleider Steven Middelkoop over 'De kerk en jongeren, jongeren en de kerk'. Op 7 februari dhr. G. Slootweg, het onderwerp is nog niet bekend. Op 7 maart prof. A. Baars over 'Prediking in de crisis'.

De bijeenkomsten zijn van 19.45 tot 21.30 uur. De locatie is de Rehobôthkerk, Olympiaweg 44 in Sommelsdijk. Het cursusgeld bedraagt € 15,- voor de gehele cursus, of € 3,50 per avond, inclusief koffie en uittreksel van de lezing. Neem voor meer informatie 's avonds contact op met Nelleke Bakker, 0187-486383.