Afbeelding
Foto:

Go Wild in de duinen van Goeree

GOEDEREEDE – Zaterdagmorgen 28 juli kan men meerijden in de Landrover van Natuurmonumenten en op avonturentocht gaan over strand en duin.

"Een natuurgids neemt de deelnemers mee door de duinen van Goeree. Houd je ogen goed open. De natuur heeft altijd verrassingen! Wie weet sta je oog in oog met het wild op Goeree en spot je een zeehond op het strand, een ree in de duinen of zie je boven je een bruine kiekendief vliegen. Hier beleef je het zoetzout verhaal in werkelijkheid", aldus de uitnodiging van Natuurmonumenten.
Naast de tocht in de Landrover stopt de gids op verschillende plaatsen in het gebied, waar je kunt genieten van het uitzicht. Neem je verrekijker mee en trek stevige, dichte wandelschoenen aan. De avonturentocht is enkel voor volwassenen. Honden kunnen niet mee. Prijs voor niet-leden: € 25,00, leden betalen € 20,00. Wil je mee op avontuur? Meld je dan aan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/goeree/agenda. Start is vanaf 8.00 uur bij de Duinen van Goeree, parkeerplaats eind Oosterweg in Ouddorp (De Enden). Ongeveer 3,5 uur later ben je hier weer terug.