Afbeelding
Foto:

Geslaagde wandelmars voor het Diabetesfonds

OUDE-TONGE - Zaterdag 23 juni was een prachtige dag om te wandelen en er waren dan ook 53 wandelaars die zich aanmeldden voor de wandelmars voor het Diabetesfonds.

De eerste wandelaars meldden zich al vroeg in de kantine van Tennisvereniging Het Westrak. De inschrijving liep solide met twee ervaren vrijwilligers. Omstreeks 9.00 uur vertrokken de eerste wandelaars.
De grootste groep, 21 mensen, waren de wandelaars die het 12 km parcours liepen. De laatste wandelaar vertrok kort na 9.30 uur. 15 mensen liepen de 20 kilometer route en de kleinste groep waren de lopers die 31 km liepen. Bij de verschillende stempelposten kon men een flesje water meenemen. De lopers van de 31 kilometer konden in de kantine van Tennisvereniging Ooltgensplaat een heerlijke verse groentesoep nuttigen.

Met wat extra donaties via de collectedoos, konden we uiteindelijk toch € 300,00 overmaken op de rekening van het Diabetes Fonds. Volgend jaar hopen we weer meer deelnemers te trekken voor deze mooie wandeling over de oostkant van het eiland.