Stroomstoring

MIDDELHARNIS - Dinsdagmorgen zorgde een kapotte kabel voor een stroomstoring in Middelharnis. Er zaten 1067 huishoudens zonder stroom vanaf ongeveer negen uur. Na een uur had Stedin de storing opgelost.


N59 afgesloten

REGIO - Dit weekend is de N59 van vrijdag 21.00 uur tot maandagmorgen 5.00 uur afgesloten tussen het kruispunt Schaapsweg bij Den Bommel en Bruinisse. Houd rekening met omleidingsroutes, extra reistijd en onverwachte drukte.


Vrijlating zeehonden

OUDDORP - Zaterdagmiddag worden er vijf zeehonden vrijgelaten door A Seal. Bezoekers zijn welkom, de vrijlating is om 12.00 uur op het strand bij Beachclub 't Gorsje.


Werkzaamheden tankstation

OUDE-TONGE - De N498 Tonisseweg is afgesloten van 22 juni 20.00 uur tot en met 8 juli 20.00 uur. De afsluiting is nodig voor de werkzaamheden om het nieuwe tankstation aan te sluiten op de Tonisseweg. Zo moeten er in- en uitritten worden gerealiseerd voor het tankstation worden aangebracht. Het doorgaande verkeer van Oude-Tonge naar de N59 wordt omgeleid via de N498 aansluiting Schaapsweg en vice versa. Doorgaand verkeer vanaf Oude-Tonge naar de N215 en vice versa wordt omgeleid via de Capelleweg en Langeweg. Voor het vrachtverkeer geldt dat alleen de omleidingsroute via de N498 naar de N59.