Afbeelding
Foto:

- Advertorial - De Ouwe Stempel: Landelijke stijl in sobere sfeer

MIDDELHARNIS - De Ouwe Stempel bestaat tweeëneenhalf jaar. Ter gelegenheid hiervan heeft eigenaresse Hennie van Dam een actie voor de abonnees van Eilanden-Nieuws. Op alle wandborden van de oude meesters krijgt men tegen inlevering van deze bon 10% korting.

In de afgelopen jaren heeft Hennie van Dam met haar winkel 'De Ouwe Stempel' veel bekendheid gekregen. De winkel aan de Schoolstraat en aan de voet van de 'winkeldiek' heeft dan ook veel te bieden.

Het zijn vooral unieke woonaccessoires die de bezoeker van De Ouwe Stempel aantreft. Hennie legt uit dat een groot deel van het assortiment bestaat uit houten artikelen oa. schalen en kruiken ook verkopen we het merk brynxz met mooie potten, lampen met een grijze look.

Industriele staande lampen en hanglampen zijn er ook in de winkel te vinden. Dus artikelen die in verschillende interieurs goed te combineren zijn. De Ouwe Stempel heeft een gevarieerd assortiment maar het thema blijft "Een landelijke stijl in een sobere sfeer".

Advies

Het assortiment is heel breed. Zo is er een ruime keuze uit verschillende woonaccessoires. Er is altijd wel iets te vinden of het nu om een cadeautje gaat of om artikelen om het interieur van de woning een facelift te geven. Bij de dit laatste kan Hennie desgevraagd persoonlijk advies bij de klanten thuis geven. Zo kan ze passend advies geven bij de inrichting van de ruimte.

Facebook

Natuurlijk geeft ook de Facebookpagina van de winkel veel actuele informatie en kijk ook eens op Instagram.

Wandbord

In het assortiment van De Ouwe Stempel hebben nog niet zo lang geleden de wandborden hun intrede gedaan. De wandborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, zoals Dibond (metaal, weerbestendig, hout, acryl en stof. De afbeeldingen op de wandborden zijn reproducties van oude - bekende - schilderijen. Zoals het Melkmeisje, het Meisje met de parel en het Laantje van Middelharnis. Op alle schilderijen krijgen de lezers van Eilanden-Nieuws 10 procent korting als ze de bon bij dit artikel uitknippen en inleveren in De Ouwe Stempel

De Ouwe Stempel
Schoolstraat 50, Middelharnis
deouwestempel@gmail.com
06-27626521
Openingstijden:
Dinsdag tot donderdag van 9.30 tot 17.00 uur
Vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
www.deouwestempel.nl

Afbeelding