Afbeelding
Foto:

Eleonore Pameijer & Ralph Rousseau spelen in de Overkant

OUDDORP - Het duo Eleonore Pameijer & Ralph Rousseau speelt op donderdag 26 april in de Overkant onder het label: de Overkant Klassiek OK! Eleonore en Ralph worden geprezen om hun aanstekelijke muzikale uitvoeringen, hun voortreffelijk samenspel en hun enthousiaste presentatie.

Eleonore Pameijer studeerde fluit aan het Conservatorium van Amsterdam waar ze cum laude afstudeerde. Ze won het Frank Martin-Concours en gaf vervolgens haar debuutrecital in het Concertgebouw in Amsterdam. Ze soleerde in vele orkesten en ensembles en speelde in alle landen van Europa, in Canada en de Verenigde Staten. Ralph Rousseau is Nederlands bekendste bespeler van viola da gamba. Zijn cd-opnames van bekende componisten als Marais en Bach werden internationaal bejubeld en ook zijn cross-over werk wordt buitengewoon gewaardeerd. Zo werd zijn cd 'Chansons d'amour' bekroond met de Edison Klassiek Publieksprijs. In de Overkant spelen Eleonore en Ralph werken van hun nieuwste CD.

Kaarten á € 17,50, inclusief koffie of thee en een glas wijn, verkrijgbaar via VVV 0187-681789. De Overkant, Dijkstelweg 33 Ouddorp, aanvang concert 20.00 uur op donderdag 26 april.