Afbeelding
Foto:

Zaterdag opent de SurfKaravaan op een nieuwe locatie

OUDDORP - Surfschool SurfKaravaan is de enige gespecialiseerde golfsurfschool op het eiland met een locatie op het strand. De surfschool opent op zaterdagmiddag 21 april 2018 officieel haar deuren van de nieuwe locatie. De surfschool is gevestigd onder strandpaviljoen C-side, Strand 't Flaauwe Werk 1 te Ouddorp. Zaterdag zijn er verschillende clinics te volgen, is er een BBQ en aansluitend een gezellig feest. Om aan te melden voor de clinics en/of de BBQ, kan er worden gemaild naar ouddorp@surfkaravaan.nl.

Tot vorig jaar was surfschool SurfKaravaan gevestigd onder Strandtent Iloon. De toenmalige eigenaren, Tatiana Mallee en Robert Jansen, hebben besloten om een nieuwe vestiging in Katwijk te openen. Mischa van der Groef en Jeroen Verduijn hebben als hoofdinstructeurs de Surfkaravaan Ouddorp overgenomen. "Het is fantastisch dat wij op deze locatie terecht kunnen, waar wij verschillende sportactiviteiten aan kunnen bieden. Zo kunnen bezoekers bij ons leren golfsurfen, suppen, longboarden en nog veel meer. Voor kinderen organiseren wij surfkampen. Er zijn ook arrangementen mogelijk voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of kinderfeestjes."

De SurfKaravaan neemt deel aan het Surfproject. Dankzij dit initiatief kunnen kinderen met een beperking en die speciale aandacht nodig hebben, gratis leren surfen. Dit heeft een geweldig effect op hun ontwikkeling. Voor dit project worden er nog sponsors gezocht. Meer informatie hierover vindt u op www.surfproject.nl.

De SurfKaravaan is van april tot oktober elk weekend en op woensdag van 12.00 tot 18.00 uur geopend. Meer informatie staat op de website www.surfkaravaan.nl, of neem contact op via 06- 83085020, of ouddorp@surfkaravaan.nl.