Afbeelding
Foto:

Certificaat voor directeuren basisscholen Kindwijs

GOEREE-OVERFLAKKEE - Bij Kindwijs, Protestants-Christelijke scholengroep op Goeree-Overflakkee, horen 13 basisscholen. Een van de pijlers in de visie van Kindwijs is om een lerende professionele organisatie te zijn die eigentijds onderwijs op alle scholen ontwikkelt.

Hierbij horen bevlogen en enthousiaste leerkrachten die elkaar ontmoeten en samen leren in de Kindwijs Academie waarin, naast de tweejaarlijkse conferentie, ook een ruim aanbod van cursussen aangeboden wordt.

De scholen van Kindwijs werken er allemaal aan om het onderwijs in de scholen zo in te richten dat alle leerlingen de beste ontwikkelkansen krijgen en zich optimaal voorbereiden op de toekomst, het voortgezet onderwijs en de veranderende wereld.

Het is daarom belangrijk dat alle onderwijsprofessionals zelf ook up-to-date blijven over de laatste en nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs. De directeuren van Kindwijs volgden dit jaar een module voor het schoolleidersregister: "Leidinggeven aan Verandering" of "Persoonlijk schoolleiderschap".

Tijdens het maandelijkse directeurenoverleg op het bestuurskantoor van Kindwijs in Middelharnis ontvingen alle directeuren hun behaalde certificaat en een mooi boeket.

Meer informatie over Kindwijs kunt u vinden op www.kindwijs.org.