Afbeelding
Foto:

Afsluiting N57

REGIO - Dit weekend is de N57 van Rotterdam richting het eiland afgesloten tussen de Harmsenbrug en de N218. Er is een omleiding via de A15 en de N218. Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan de Harmsenbrug, de afsluiting is van vrijdag 6 april 22.00 uur tot maandag 9 april 05.00 uur. In het weekend van vrijdag 27 april 22.00 uur tot maandag 30 april 05.00 uur is de N57 afgesloten richting Rotterdam.


Vrijlating zeehonden

OUDDORP - Zaterdag 7 april laat A Seal weer een aantal zeehonden naar de zee terugkeren. De vrijlating is om 14.00 uur bij Beachclub 't Gorsje aan de Brouwersdam. De organisatie verzoekt bezoekers om achter de afzetting te blijven en honden aan de lijn te houden.


Velgen gestolen (zie foto)

GOEDEREEDE - In de nacht van maandag op dinsdag zijn er velgen gestolen van een auto die geparkeerd stond langs de Doelweg in Goedereede. De eigenaar van de auto stond raar te kijken toen ze haar auto zag staan op blokken. De politie zoekt mensen die iets verdachts hebben gezien tijdens de nacht van 2 op 3 april.


Heftruck in brand

MELISSANT - In de nacht van zaterdag 31 maart op zondag 1 april heeft er aan de Achterweg te Melissant een vorkheftruck in brand gestaan. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van de brand en doet een oproep: "Heeft u iets gezien of gehoord? Laat het ons weten via het telefoonnummer 0900-8844."