Afbeelding
Foto:

Paasmarkt PerronX

SOMMELSDIJK - Het lijkt misschien wat stil rondom het project Inloophuis PerronX, maar niets is minder waar. Achter de schermen wordt er hard gewerkt. Er is een bestuur, men is als stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en er wordt druk gezocht naar een geschikt pand.

Ook is door Ewoud van der Wende het stoere, herkenbare logo ontworpen. De actie op de markt van 20 december was echt een succes. Er waren veel mooie contacten en bijzondere gesprekken met mensen die de markt bezochten. Het blijkt dat er zeker behoefte is aan een inloophuis. Daarnaast was de opbrengst ook mooi.
Woensdag 28 maart staat PerronX weer op de markt met opnieuw koffie, thee, fris en iets lekkers.
Voor de kleine kinderen worden er op 21 maart kleurplaten uitgedeeld. Deze kunnen op 28 maart ingeleverd worden bij de snoepkraam en dan krijg je een kleinigheidje.
Het inloophuis, dat 'PerronX' zal heten, zal dienen als een ontmoetingsplek voor jong en oud. In de toekomst wordt er ook de mogelijkheid geboden om hier activiteiten te organiseren.
Met een groep interkerkelijke vrijwilligers wordt dit plan steeds verder uitgebreid en gerealiseerd. We vinden het fijn om hier meer bekendheid aan te geven en u te kunnen informeren over de nieuwe vorderingen.