Afbeelding
Foto:

Geslaagd voor leraressenexamen

MIDDELHARNIS - Afgelopen vrijdag 16 maart is Joke Rozenbeek met schitterende resultaten, waaronder een 10 voor de bruidscouture, geslaagd voor haar leraressenexamen van de Stichting Verenigde Modevakscholen in Nederland. Hierdoor heeft zij nu de bevoegdheid gekregen om zelf een modevakschool te beginnen.

Vanaf nu is het mogelijk om bij Joke Rozenbeek Couture Atelier de opleiding tot costumière, coupeuse of zelfs lerares te volgen en biedt zij u/jou de mogelijkheid om patronen op maat te leren tekenen. Ook is het mogelijk om hobbynaailessen te volgen en wordt u/jij op vakkundige manier geholpen om uw/jouw kledingstuk te maken.
Naast de modevakschool is het mogelijk om kleding op maat te laten maken, geheel naar wens, passend bij uw figuur en voor iedere gelegenheid. Specialiteit is het maken van bruidsmoederkleding.
Zij mag zich meesterkleermaker noemen nadat zij vorig jaar haar vakerkenning bij de branche organisatie van kleermakers en modevakscholen heeft behaald (BMA). Op Europees niveau heeft zij op diverse Master Taillor Congressen haar kwaliteiten mogen presenteren. Ook dit jaar zal er een Europees Master Taillor Congres (EMTC) gehouden worden en dit keer in Nederland en wel in Zaandam van 10 tot 13 mei. Tijdens een show zullen er ook nu weer verschillende kledingstukken van haar gepresenteerd worden.
Het kleermakersvak is een uitstervend beroep en het is geweldig om kennis door te geven, zodat ook met name jongeren dit mooie en creatieve vak kunnen leren, waardoor dit vak voor de toekomst gewaarborgd blijft.
Voor meer informatie over bovenstaande kunt u contact opnemen door een mailtje te sturen naar j.rozenbeek@gmail.com of een telefoontje naar 06 54 28 72 61.

Bijgaande foto is gemaakt door Gertenbach Fotografie in Papendrecht.