Morgen krentenbrodenactie Woord en Daad

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het eilandelijk comité van stichting Woord en Daad houdt morgen de jaarlijkse krentenbrodenactie. Dit gebeurt op geheel Goeree-Overflakkee. De actie vindt morgen, zaterdag 17 maart, plaats.

De opbrengst is bestemd voor het Woord en Daad project: 'Veilig moederschap in Bangladesh.'
Woord en Daad werkt aan armoedebestrijding in ontwikkelingslanden vanuit Bijbelse opdracht. Ze is actief op het gebied van Onderwijs, Arbeid en Inkomen en Basisvoorzieningen (gezondheid, water en landbouw).
Het project is er op gericht om de situatie van (aanstaande) moeders in Bangladesh te verbeteren.
Onder meer door een betere toegang tot medische voorzieningen mogelijk te maken. Maar ook om bij te dragen aan de bestrijding van de armoede, het verbeteren van de veiligheid en moeizame woonomstandigheden. Dit is noodzakelijk om de situatie rond het krijgen en opvoeden van kinderen te verbeteren. Temeer omdat de vrouwen er daar veelal alleen voor staan.

Door krentenbroden te kopen (€ 3,50 per stuk) kunt ook u een bijdrage leveren aan de uitvoering van het project. De opbrengst van de actie zal dit jaar weer worden verdubbeld door onze landelijke overheid.

Men is nog steeds op zoek naar comitéleden voor Goedereede, Stellendam en Herkingen. Als u zelf belangstelling hebt om op deze manier het werk van Woord en Daad te steunen of u weet iemand anders, wilt u dat dan laten weten via 0187-483834.