Afbeelding
Foto:

Nieuwe grondtransacties Noordrand

GOEREE-OVERFLAKKEE - Maandag 5 februari ondertekenden drie partijen uit Sommelsdijk en wethouder Daan Markwat van de gemeente Goeree-Overflakkee een aantal grondtransacties in de meest westelijke punt van de polder Tweede Bekading bij Sommelsdijk. Deze transacties maken deel uit van de gebiedsontwikkeling van de Noordrand tussen Stellendam en Middelharnis en dragen bij aan een efficiƫntere bedrijfsvoering in de landbouw en versterking van de recreatieve infrastructuur.

Ook in 2018 vinden er grondtransacties voor de realisatie van de Noordrand plaats. Op 5 februari zetten wethouder Daan Markwat en drie agrariƫrs uit de Bekading bij Sommelsdijk hun handtekeningen onder (ver)koopovereenkomsten van gronden in de Bekading. Deze transacties dragen niet alleen bij aan de versterking van de agrarische structuur van de betrokken bedrijven, maar ook aan de realisatie van de ontbrekende schakel in het fietsnetwerk in dit deel van de Noordrand.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carolien Kranse, planeconoom, via het algemene telefoonnummer 14 0187 of per e-mail: c.kranse@goeree-overflakkee.nl.