Afbeelding
Foto:

Zing mee met het Groot Reformatiekoor in Middelharnis

MIDDELHARNIS - Het Groot Reformatiekoor o.l.v. Martin Zonnenberg is een gemengd koor dat in 2016 en 2017 diverse composities ten gehore heeft gebracht met wel 400 koorleden. De organisatie gaat ook in 2018 en 2019 door met dit project. Belangstellenden kunnen zich aanmelden, de repetities zijn in de Christelijk Gereformeerde Kerk, Hoflaan 41 te Middelharnis.

In het repertoire zitten diverse psalmen in verschillende stijlen, enkele klassieke bewerkingen, waarmee wordt gezongen van de tijd van de Reformatie tot nu! Vanaf de leeftijd van 16 jaar is iedereen welkom op dit 'alle-leeftijdenkoor'. Wanneer het totale koor bij elkaar komt, staat dit onder de leiding van dirigent Martin Zonnenberg, met Peter Wildeman aan het orgel en Joost van Belzen aan de vleugel.

Ook in de regio Middelharnis zal in jaar 3 een afdeling van start gaan onder leiding van dirigente Berdien Dekker, met pianist Martin Kolff. De repetities zijn op D.V. dinsdag 10 april 2018, 11 september 2018, 25 september 2018 en 9 oktober 2018, van 19.45 tot 21.45 uur. Op 20 oktober is er een generale repetitie met alle locaties bij elkaar in Gorinchem, waarna diverse concerten zullen volgen. Deze zullen in ieder geval in Amersfoort (St. Joriskerk) en Dordrecht (Grote Kerk) zijn. Het is de bedoeling om onder andere een keer te zingen met het bekende Soli Deo Gloria o.l.v. Jaap Kramer.

Deelname aan het eenjarige project kost € 75,-. Aanmelden voor het tweejarige project (2018 en 2019) kost € 140,-. Hiervoor ontvangen de koorleden een map met gedrukte muziek van het repertoire van het Groot Reformatiekoor en een oefen-cd met de zangpartij erop!

Kijk voor meer informatie en om aan te melden op www.reformatiekoor.nl.