Afbeelding
Foto:

Shoppen is mijn specialiteit

"En nu maar hopen dat hij goed staat", zeg ik verwachtingsvol tegen mezelf, terwijl ik webshop Zalando afsluit. Volgende week heb ik een gala en ik heb nog geen jurk. Daarom heb ik er maar eentje besteld. Op de gok dat ik hem vrijdag weer moet terugsturen omdat het niet mooi valt en ik nog steeds geen jurk heb voor het gala.

Amazon is de redder in nood. In ieder geval, de volgende keer als ik weer een jurk zoek. Dan kan je gewoon virtueel een jurk of ander kledingstuk passen. Dat vind ik echt super handig! Ik bestel tegenwoordig bijna alles online en stuur vaak dan ook weer de helft terug, omdat het toch niet mooi valt of te klein is. Dit zou voor mij dus een ideale optie zijn.

Toch zou ik niet willen dat de winkels helemaal verdwijnen of overbodig worden. Als ik een weekendje weg ga, dan vind ik het wel lekker om een dagje te gaan shoppen en belachelijk veel geld uit te geven. (Dat is namelijk één van m'n specialiteiten...) Maar aangezien ik normaal eigenlijk alles online bestel, ben ik wel voor de aanschaf van het virtueel kleding passen. Wat een stress had dat gescheeld met m'n galajurk. Dus Amazon, kom maar op met het virtuele kleding-pas-feestje. Ik kan het wel gebruiken!