Duivententoonstelling

SOMMELSDIJK - Voor zaterdag 13 januari organiseert P.V. De Reisduif weer een grote tentoonstelling in het clubgebouw aan de Van Gorkumstraat te Sommelsdijk.

Deze keer is gekozen voor een andere opzet. Op vrijdag worden de duiven ingezet en is er na 19.30 uur gelegenheid om eens lekker ouderwets te kletsen over de mooie duivensport, dus wie zaterdagavond niet aanwezig kan zijn is op vrijdagavond hartelijk welkom.
Op zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur zal de bekende radio duivenman Harald van der Kruik uit Monster aanwezig zijn om in gesprek te gaan over de duivensport en dan met het oog op de toekomst.
Ook is er dan een mogelijkheid om de tentoongestelde duiven nog eens heel kritisch te bekijken en te zien waar de punten zijn verdeeld. Er is dan natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen en ook om je eigen duivenkennis weer wat bij te schaven.

Op zaterdagavond rond de klok van 22.00 uur worden de geschonken bonnen verkocht. Er kan nu al op worden voorgeboden via Toppigeon.


Bewegen voor senioren

GOEREE-OVERFLAKKEE - In samenwerking met Stichting ZIJN start Fysiotherapie van den Berg vanaf 24 januari 2018 Bewegen voor Senioren. De lessen vinden wekelijks plaats in de praktijk van Fysiotherapie van den Berg aan de Vroonweg 10 in Dirksland.

Bewegen voor Senioren is altijd onder leiding van fysiotherapeut Jeannet van Rooijen. Op woensdagmorgen van 10.30 tot 11.30 is het mogelijk om deel te nemen aan de sportgroep Bewegen voor Senioren. Zowel werken aan conditie, kracht en souplesse als sport en spel komen aan bod. Iedereen doet mee op zijn/haar eigen niveau; bewegen in uw eigen tempo en binnen uw mogelijkheden. Iedereen die zin heeft om een uurtje te sporten per week is welkom.

Voor en na het sporten wordt er gezellig wat gedronken en eventueel gegeten. Het sociale aspect is heel belangrijk. Niet alleen de sporters zijn welkom maar ook de partners. Elk kwartaal betalen de sporters een bijdrage van 33 euro. Bent u geïnteresseerd om mee te sporten? Kom dan gezellig een les meemaken.

Een proefles is altijd mogelijk. Bel naar (0187) 203040 of mail naar info@fysiotherapievandenberg.nl of t.nieuwpoort@zijngo.nl. Bij vragen kunt u ook naar Stichting ZIJN bellen (0187) 641344.