Afbeelding
Foto:

Lezersactie: Met korting naar adventsconcert Urker Mans Formatie

Op zaterdag 9 december 2017 geeft de Urker Mans Formatie een concert in de Hervormde Kerk in Dirksland. Dit mannenensemble geniet inmiddels bekendheid op Goeree-Overflakkee en brengt een programma op hoog niveau ten gehore. Martin Mans is de drijvende kracht. Hij dirigeert en presenteert. De orgel- en pianobegeleiding is in handen van Mark Brandwijk. Hij verzorgt bovendien enkele solo's. Binnen de formatie bevinden zich professionele solisten die een belangrijk aandeel leveren en de solopartijen voor hun rekening nemen. Tevens bespelen twee van hen, naast hun zang, een herdersfluit en een altviool.

De mannen komen zingend in processie op waarmee de toon is gezet. Het programma wordt vervolgd door de tenorsolist Barend Wiltjer die een indrukwekkende bewerking van 'Stille Nacht' vertolkt. Ook komen authentieke Engelse Christmas Carols aan bod zoals: 'Christmastide, Whisper! and The Virgin Mary' en tevens het nieuwe arrangement van Martin Mans: 'Knielen.' De Urker Mans Formatie is een hechte groep die een eigen stijl heeft ontwikkeld. De Urker zangers zijn opgegroeid met het Urker levenslied dat het vissersleven in al haar facetten bezingt.

Het concert op 9 december start om 15.00 uur in de Hervormde Kerk aan de Ring in Dirksland, de reguliere prijs is € 17,50 per persoon. Reserveren en online bestellen: www.martinmans.nl of t. 06-25391903. Er is ook voorverkoop bij Boeken en Muziek Van der Boom, Voorstraat 41, Sommelsdijk.

<Opmaken als uitknipbon> Kortingsactie:

Lezers van het Eilanden-Nieuws krijgen op vertoon van deze bon aan de kassa een korting van € 5,- en betalen € 12,50 in plaats van € 17,50. (max. 4 pers. per bon). Voor online bestellingen geldt de actiecode: EN912.