Afbeelding
Foto:

PCA Specialist Auto Koese: "Wij kennen de klanten bij naam, ze zijn geen nummer"

Gratis vervangend vervoer en gratis halen en brengen. Het zijn twee van de punten waarmee Auto Koese het verschil maakt. Net als de gratis opslag van zomer- of winterbanden. Maar het belangrijkste punt is volgens Bert van Biert: "Wij kennen de klanten bij naam, ze zijn bij ons geen nummer."

Bert van Biert, vestigingsmanager van PCA Specialist Auto Koese aan de Kastanjelaan in Middelharnis is al bijna veertig jaar werkzaam in de autobranche. "Je kunt wel zeggen dat ik benzine in mijn aderen heb", lacht hij. Auto Koese is uitgegroeid tot een bedrijf met drie vestigingen: aan de Sperwer in Sommelsdijk, de Kastanjelaan in Middelharnis en aan de Veilingweg in Sint Annaland. Als PCA Specialist biedt het bedrijf alle diensten voor Citroen- en Peugeotrijders in de regio. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Bert van Biert, afkomstig van een groter bedrijf, geniet van het werken Auto Koese. "Ik heb veel klanten die ik al jaren ken en daar heb ik een band mee opgebouwd", aldus de 'garageman', die al bijna veertig jaar in het vak zit. Hij weet uit ervaring dat persoonlijke aandacht heel belangrijk is voor klanten van het eiland. "We zitten lekker dicht bij de klant en dat spreekt mij heel erg aan. We kennen iedere klant en dat wordt gewaardeerd, ook door mensen van buiten het eiland. Wij hebben zelfs klanten uit Rotterdam en ver daarbuiten."

Auto Koese is specialist in de merken Peugeot en Citroën. Van Biert vertelt dat vooral door allerlei oorzaken het aantal Citroëns wat is achtergebleven op het eiland. Graag zou hij weer het 'Citroëngevoel' weer laten groeien. Hij wijst hierbij op de schitterende modellen in zijn showroom. Naast de nieuwe Citroëns en Peugeots heeft Auto Koese altijd 40 jong gebruikte auto's in de verkoop. Bij sommige staat de teller zelfs nog op 0. Deze auto's - die met dezelfde fabrieksgarantie als nieuwe worden geleverd – worden door de importeur vanuit vestigingen in het buitenland in Nederland in de markt gezet. Deze auto's zijn daardoor erg interessant geprijsd.

Service

Service heeft Auto Koese hoog in het vaandel staan. "Wij hebben een haal- en brengservice als auto voor een beurt of reparatie naar de garage moeten en als dat nodig is ook gratis vervangend vervoer". Daarnaast heeft men een gratis winterbandenopslag en kan de navigatie, in combinatie met een onderhoudsbeurt, worden geüpdatet voor slechts € 49,-. Normaal kost dit € 149,-. Verder kunnen klanten van Auto Koese kiezen voor één van de onderhoudscontracten, dat levert mooie voordelen op.

In kader: Veel lease mogelijkheden

Auto Koese heeft een aantrekkelijk leaseprogramma voor zowel de zakelijke partner als de particuliere klant. Binnen deze programma's kunnen onderhoudsafspraken gemaakt worden voor de individuele zakelijk rijder, maar ook voor een zakelijk wagenpark. Daarnaast kan men ook een onderhoudsafspraak voor auto's die bij een bedrijf horen.

In kader: Auto Koese Dealerpas

Klanten van Auto Koese kunnen een Auto Koes Dealerpas verkrijgen voor een klein bedrag per jaar krijgt men veel voordelen, zoals verschillende gratis checks en apk, maar bij de pas hoort ook pechhulp in heel Europa en een aantal kleine reparaties. Natuurlijk kunnen de mensen van Auto Koese in de drie vestigingen alle inlichtingen verstrekken.

In kader:

De contactgegevens van de verschillende vestigingen zijn: Kastanjelaan 41 in Middelharnis, 0187-700217; Sperwer 2a in Sommelsdijk, 0187-611662 en Veilingweg 15 in Sint-Annaland, 0166-600500. Zie ook voor meer info en occasions: www.auto-koese.nl

In kader:

Pluspunten van Auto Koese
- Gratis halen en brengen
- Gratis vervangend vervoer
- Gratis winterbandenopslag
- Auto Koese dealerpas
- Leaseprogramma voor bedrijven en particulieren

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding