De showroom van ScooterAxxi.
De showroom van ScooterAxxi. Foto:

Ontstressen op de scooter

Met de wind door je haren richting het strand toeren. Op pad gaan met een scooter zorgt direct voor een relaxed vakantiegevoel. Huur deze zomer een scooter en geniet van vrijheid, blijheid. En als je eenmaal de smaak te pakken hebt kun je er één kopen, al vanaf 999 euro heb je een gloednieuwe scooter.

Iedereen met een autorijbewijs, of bromcertificaat mag de weg op met een snor- of bromscooter. Een snorscooter heeft een blauw kenteken en mag maximaal 25 kilometer per uur. Het voordeel is dat je geen helm op hoeft en dat je overal over het fietspad mag rijden. Met een bromscooter mag je maximaal 45 kilometer per uur, je moet dan wel een helm op en je rijdt op de meeste stukken op de weg in plaats van het fietspad.

Zelf op pad met een scooter? Bij ScooterAxxi in Dirksland kun je een scooter kopen en kun je terecht voor onderhoud. Bij de nieuwe vestiging van Scooter Axxi, aan de Weststraat 1 in Ouddorp, kun je terecht voor het huren en ook kopen van een scooter. Bij ScooterAxxi staan de merken Berini, Peugeot, Piaggio en Vespa in de showroom. Om het plaatje compleet te maken zijn er ook windschermen, bijpassende tassen en andere accessoires verkrijgbaar.

Sjaak Melissant en Sebastiaan Touwslager, de twee eigenaars van AxxiAuto en ScooterAxxi, zitten zelf regelmatig op de scooter. Ze vertellen er enthousiast over: "Je bent op de scooter echt één met de natuur en de omgeving. En het is handig dat je 'm overal neer kunt zetten, je hoeft nooit op zoek naar een parkeerplek. Als je snel ergens moet zijn is een auto handiger, maar als je wilt ontstressen kun je beter op de scooter stappen."

www.scooteraxxi.nl

Afbeelding
Afbeelding