Afbeelding
Foto:

Geen tijd, geen voordeel..

Onlangs zat ik aan tafel bij een ondernemer die steeds maar geen tijd had voor een gesprek. Wanneer we elkaar tegenkwamen was het altijd: "Druk, druk, druk, ik weet dat het belangrijk is maar.." Herkent u dit als het om financiële zaken gaat? Wij ondernemers worden volledig door onze business opgeslokt, vol overtuiging doen we waar we goed in zijn. Interessante voordelen die te behalen zijn worden hierdoor misgelopen. Denk hierbij aan familiebank, schenkingsplannen, spaarconstructies, vastgoed, effectenportefeuille of testament. Zelfs een spaarrekening met 0,05% rente krijgt geen aandacht… En daar heeft juist een ondernemer zo hard voor gewerkt!

In de nieuwe situatie behaalt de bovengenoemde ondernemer een jaarlijks financieel voordeel van ruim € 50.000. Vermogen laten werken is ook ondernemen! Deze ondernemer maakt inmiddels gebruik van onze dienstverlening Vermogensregie. Dat geeft hem rust; hij weet nu dat zijn financiële situatie aandacht krijgt en hij geen financieel voordeel meer misloopt. Vol passie kan hij blijven ondernemen.

Bij Jack Verkamman van Duisenburgh Vermogenregie ervaren klanten een individuele benadering en oprechte betrokkenheid. Er wordt pro-actief meegedacht. Jack werkt vooral op Goeree-Overflakkee, Tholen en sinds kort houdt hij ook kantoor in Yerseke; altijd dicht bij zijn klanten in de scheepvaart- en visserijsector. Naast zijn advieswerk is hij columnist voor De Scheepvaartkrant en Visserij Nieuws op het gebied van beleggen en financiële planning.

Voorzien in behoefte
Vooral de verminderde aandacht voor de klant, adviseurswisselingen en standaardisatie van beleggingsdiensten bij banken, motiveerde Jack eerder om een eigen onafhankelijke vermogensadviespraktijk te starten. Een belangrijk onderscheid t.o.v. banken is dat zijn klanten een vaste adviseur hebben die de klantsituatie en doelstellingen kent; hij groeit mee met de ontwikkelingen en kan daar steeds op inspelen. Dat zorgt nogal eens voor verrassende oplossingen. Jack is partner bij de landelijke keten Duisenburgh Vermogensregie, waarmee continuïteit, kennis en toezicht zijn gewaarborgd.

Financiële rust
Meer dan 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van beleggingsadvisering en financiële planning staan borg voor vakmanschap met een persoonlijke touch. Vooral vermogende particulieren weten Jack te vinden om hun financiële situatie en wensen te laten vertalen middels financiële planning. Naast wensen, de inkomenssituatie van nu en later, worden via live simulatie ook de uitkomsten van diverse scenario's op een toegankelijke wijze in beeld gebracht. Dat geeft financiële rust!

Belangenbehartiger
Jack: "Samen zoeken we de balans om het vermogen optimaal te laten werken. Dat kan met maatwerk Beleggingsadvies of met Vermogensbeheer bij Duisenburgh, maar ook elders; bij één of meerdere vermogensbeheerders/banken die het beste passen bij mijn klant. Dat kunnen ook de huidige banken zijn.

Onze unieke dienstverlening is Vermogensregie. Hierbij worden bovengenoemde partijen en andere adviseurs, namens de klant door mij aangestuurd. Zo houden we de vinger aan de pols m.b.t. de totale risico- en rendementsontwikkeling, spreiding, voortgang en het onderhoud. Ook onderhandelen wij over de tarieven. Onze klanten ontvangen duidelijke overzichten van het totaalvermogen, inclusief analyse en advies. Zo blijft het totaalvermogen actueel. Regieklanten kunnen zich met een gerust gevoel op hun onderneming richten of genieten van hun vrije tijd.

Tevreden klanten
Jack geniet van zijn werk. In verschillende externe klantonderzoeken geven zijn klanten aan 'uiterst tevreden' te zijn; een uitstekende waardering. "Daar krijg ik energie van." Wilt u dit ook ervaren? Neem dan even contact op, tenslotte zijn we ondernemers onder elkaar!

KADER: Meer dan alleen beleggen
Jack Verkamman, DSi Senior Vermogensadviseur | Financieel Planner
06 - 52 52 5994 | 085 - 489 489 4
jmverkamman@duisenburgh.nl
www.duisenburgh.nl/verkamman

Afspraak bij u thuis, zaak of kantoor Bijdorp-Oost 42, Barendrecht

6 dagen per week, ook 's avonds!