Ondernemers, let's GO!

Met trots presenteren wij u het eerste nummer van GO! in de nieuwe stijl van 'Mijn eiland Goeree-Overflakkee'. De samenwerking tussen de verschillende ondernemersverenigingen op ons mooie eiland krijgt hiermee een nieuw gezicht. We hopen ook andere ondernemersverenigingen te inspireren om mee te gaan doen zodat dit magazine een platform wordt voor alle ondernemers van Goeree-Overflakkee om zich te presenteren.

In deze editie staat 'Ondernemen in de zorg' centraal. Een zeer divers en breed terrein. Het is in veel gevallen dankbaar werken in de zorg, maar het werk vergt ook veel doorzettingsvermogen, bereidheid tot samenwerken en het omgaan en inspelen op sterk veranderende maatschappelijke eisen. Oftewel: echt ondernemen.

De eerste helft van 2017 zit er alweer op, de zomer staat voor de deur en hier kijken veel ondernemers naar uit. Degenen die een druk en bewogen periode achter de rug hebben snakken wellicht naar de vakantie om de accu weer op te laden of om nieuwe inspiratie op te doen. Voor anderen staat er juist een drukke periode te wachten. Veel recreatie- en horecaondernemers kijken uit naar de vele toeristen die ons prachtige eiland deze zomer gaan bezoeken.

Langs deze weg wens ik iedereen een hele goede zomerperiode toe met mooi weer en veel leesplezier in ons nieuwe magazine!

Jan de Blok
Voorzitter OVG