Afbeelding
Foto:

Avontuurlijk karakter

Golf Variant Alltrack

De Volkswagen Golf is en blijft ontzettend populair. Vorig jaar was de Golf zelfs het meestverkochte automodel in ons land. Iedere keer weet Volkswagen te verrassen, bijvoorbeeld met de elektrische e-Golf. De Golf Variant Alltrack is het avontuurlijke, reislustige model binnen de Golf-familie.

De Variant Alltrack staat wat hoger op de benen dan een gewone golf. Forse wielen, speciale bumpers en de dakreling maken de robuuste uitstraling compleet. Er kan worden gekozen tussen een 1.8 benzinemotor, of een 2.0 diesel. Beide motoren zijn standaard gekoppeld aan een zeventraps DSG-transmissie. De 4Motion vierwielaandrijving is standaard, die verdeelt de aandrijfkracht over de vier wielen. Dat zorgt voor optimale grip, dynamiek en stabiliteit.

De robuuste Golf is lekker ruim, als de achterbank wordt neergeklapt is er 1.605 liter bagageruimte beschikbaar. Handig voor op vakantie en het vervoeren van grote spullen. Optioneel is een assistentiesysteem, die zorgt ervoor dat de auto je semi-autonoom door de file loodst.

Deze maand verschijnen de eerste exemplaren in de showroom.