Het team dagelijkse bankzaken.
Het team dagelijkse bankzaken. Foto:

De Rabobank helpt u bij bankzaken


Zo lang mogelijk mee blijven doen. Daar maakt de Rabobank zich sterk voor. Met informatie, advies en hulpmiddelen zorgen wij ervoor dat u langer zelfstandig kunt blijven bankieren. Omdat u er niet alleen voor staat. Dat noemen wij Samen Bankieren.

Soms is het lastig om zelf uw bankzaken te regelen. Bijvoorbeeld doordat u slecht ziet, hoort of loopt. Doordat u misschien dingen vergeet of omdat u geldzaken ingewikkeld vindt. De Rabobank helpt u dan graag. Met duidelijke informatie, helder advies en handige hulpmiddelen. Zodat u zelfstandig – of samen met iemand anders – uw bankzaken kunt blijven regelen. Voor meer informatie over deze hulpmiddelen kunt u contact opnemen met Rabobank Het Haringvliet. Graag informeren onze adviseurs u over de mogelijkheden en wij helpen u met een passende oplossing voor uw situatie. Als het nodig is, bezoeken onze adviseurs u thuis.

Bankieren met hulp van anderen

Vindt u het lastig om uw bankzaken helemaal alleen te regelen? U kunt uw bankzaken (voor een deel) uit handen geven. Vaak is bankieren met behulp van iemand anders een prima oplossing. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden. We betrekken hierbij ook uw partner, familielid of iemand anders die u hierbij kan helpen en we geven informatie en advies over het voorkomen van misbruik door anderen. Wilt u uw bankzaken door iemand anders laten regelen? Of denkt u dat u binnenkort uw bankzaken niet meer – volledig – zelf kunt regelen? Neem dan contact met ons op.

Veilig uw bankzaken regelen

Veel mensen regelen hun bankzaken met hun telefoon, tablet, laptop, computer en allerlei andere apparaten. Bijvoorbeeld om geld op te nemen, geld over te maken, of te betalen in de winkel. Dat gaat snel, veiliger en wanneer u het wilt. En u hoeft minder geld in uw portemonnee te hebben. Misschien lijken al deze apparaten ingewikkeld, maar met uitleg zijn ze gemakkelijk te gebruiken.

Uw bankzaken regelen met onze hulp

Correct, snel, persoonlijk én veilig uw bankzaken regelen. Dat is waar de Rabobank voor zorgt. Samen met u. Het hele team 'Dagelijkse Bankzaken' staat op één van onze vestigingen voor u klaar. Samen met u kijken wij graag wat er nodig is om u te helpen met uw bankzaken.
Heeft u hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via (0186) 89 10 00. Wilt u meer informatie, kijk dan ook op www.rabobank.nl/samenbankieren.