Afbeelding
Foto:

Coen Honig laat u zien én horen!

Bij de opticiens, contactlens- specialisten, optometristen en audiciens van Coen Honig optiek is de zorg voor uw ogen en oren in vertrouwde handen. Alweer ruim 39 jaar een begrip op Schouwen-Duiveland. Onze ogen en oren zitten niet alleen dicht bij elkaar, samen bepalen ze hoe u uw omgeving waarneemt. Subtiele veranderingen in de geluiden om ons heen vertellen ons waar we zijn, wie er te- gen ons praat en hoe diegene zich voelt. Na een drukke dag geniet u misschien intens van de stilte thuis of in de natuur. Maar wat als die stilte niet vrijwillig is?

Audicien Coen Honig: "Wie slechter gaat horen, heeft dat niet altijd in de gaten. U merkt misschien dat u 's avonds eerder moe bent, om- dat u meer moeite moet doen om te luisteren. U kunt onzeker worden omdat u anderen niet goed verstaat. Of omdat mensen lachen terwijl u de grap niet heeft gehoord."
Gehoorverlies kan u, kortom, enorm belemmeren in uw dagelijks functioneren en sociale leven. De gediplomeerde audiciens van Coen Honig onderzoeken met behulp van de nieuwste apparatuur uw gehoor. Met een goede diagnose, de optimale begeleiding en het juiste hoorapparaat draagt Coen Honig bij aan een betere hoorkwaliteit en daardoor een betere levenskwaliteit.

Coen Honig heeft alles in huis om uw gehoor en daarmee uw kwaliteit van leven optimaal te verbeteren. De audicien draagt na een grondig onderzoek van uw oor en gehoor de beste oplossing aan voor uw hoorprobleem. Uiteraard in overleg met de KNO-arts en uw zorg- verzekeraar. Met vergroting van uw ruimtelijke beleving en de mogelijkheid stemmen te onderscheiden, is er altijd een zo klein mogelijk hoortoestel dat u past. Praktisch onzichtbaar en zeer comfortabel!

Gehoorbescherming

Gehoorschade komt vaker voor dan u denkt. Wie regelmatig luide concerten bezoekt of
met lawaaierige machines werkt, kan celhaartjes verliezen in het slakkenhuis. Deze schade is vaak onherstelbaar. Als specialist in gehoorbescherming bieden wij diverse soorten oordoppen, die harde of ongewenste omgevingsgeluiden dempen en weg fillteren; van een eenvoudige oorplug tot op maat gemaakte (vrij- wel onzichtbare) otoplastieken voor maximaal effect en comfort. Tevens ideaal voor een goede nachtrust of betere concentratie bij studie of werk! Al vanaf € 14,95.
Persoonlijk en professioneel

Twijfelt u over uw gehoor, wilt u het eens goed laten testen of heeft u een andere vraag? Loop er niet onnodig lang mee door en loop eens binnen bij Coen Honig Optiek! Bovendien kunnen wij bij alle zorgverzekeringen voor u declareren!
Coen Honig Optiek, Appelmarkt 22, 4301 CA Zierikzee 0111-414 211, info@coenhonigoptiek.nl
www.coenhonigoptiek.nl