v.l.n.r. Wethouder Arend-Jan van der Vlugt, Vincent Versaevel (Tieleman) en Piet den Hertog (Zorgboerderij De Mekkerstee).
v.l.n.r. Wethouder Arend-Jan van der Vlugt, Vincent Versaevel (Tieleman) en Piet den Hertog (Zorgboerderij De Mekkerstee). Foto:

Ovenwant van Goeree-Overflakkee, mijn eiland! in streekproductenpakket

Kopers van een Tieleman-keuken krijgen een feestelijk pakket met streekproducten van Goeree-Overflakkee mee. In dit pakket, samengesteld door de zorgmedewerkers van De Mekkerstee, zit nu een ovenwant uit de webshop van Goeree-Overflakkee, mijn eiland!

"Wij promoten Goeree-Overflakkee al jarenlang als hét kookeiland van Nederland. Daarom is het toevoegen van de ovenwant in de pakketten een logische stap", zegt Vincent Versaevel, marketingmanager bij Tieleman Keukens. Leuk dat we op deze manier kopers van een Tieleman-keuken kunnen verrassen met heerlijke streekproducten.Daarbij is het samenwerken met lokale ondernemers en de gemeente belangrijk en uiteraard promoten we ook op deze manier ons prachtige eiland."

Piet den Hertog is ook tevreden met de samenwerking: "We stellen al een aantal jaren streekproductpakketten samen, dat doen we ook voor Tieleman Keukens." Wethouder Arend-Jan van der Vlugt is trots op de samenwerking. "Mooi om te zien dat ondernemers en overheid op het eiland elkaar goed weten te vinden."

Kader: Product kopen?

De producten van Goeree-Overflakkee, mijn eiland! worden bij de VVV Goeree-Overflakkee, De Mekkerstee, Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam, Jouw Marktkraam Middelharnis, Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Landwinkel Keizer in Stellendam en Landwinkel 't Zand in Den Bommel verkocht. De artikelen zijn ook online te koop via www.go-webshop.nl.