Afbeelding
Foto:

Bij Jouw Marktkraam word je iedere keer verrast

Van handgemaakte sieraden tot antieke lampen en van tweedehands kinderkleding tot Spaanse wijn. Bij Jouw Marktkraam worden bezoekers volop verrast. Het concept is simpel, iedereen kan een kraam huren om spullen aan te bieden. Daardoor bestaat het assortiment uit uit allerhande spullen van particulieren, maar ook uit voordelige restproducten van winkels. Het aanbod is uitgestald in zo'n 140 kramen, dus je kunt er wel een poosje rondneuzen. De spullen zijn vriendelijk geprijsd, dat maakt Jouw Marktkraam ideaal om leuke cadeautjes te kopen. Voor iemand anders, of gewoon voor jezelf...

Vestigingen

Op Goeree-Overflakkee zijn er twee vestigingen. In Ouddorp is Jouw Marktkraam te vinden aan de Molenblok 6-8. In Middelharnis is er recent een vestiging geopend aan de Westelijke Achterweg 33. Dat is het pand waar voorheen de Xenos was gevestigd.

Kader: Zelf spullen verkopen?
Wilt u zelf spullen 'aan de man' brengen? Kramen kunnen per week worden gehuurd voor een klein bedrag. Na het inrichten regelt Jouw Marktkraam de verkoop, de volledige opbrengst wordt op je rekening gestort. Handig is de app, waarin verkopers precies kunnen zien wat er wordt verkocht. Zo blijf je op afstand op de hoogte en weet je precies wanneer het tijd is om je kraam aan te vullen.