Afbeelding
Foto:

Nieuwe kaart bij Werelds aan het Strand:
gevarieerd, puur, gezond en uit de streek

advertorial

Werelds aan het Strand heeft een nieuwe menukaart. Daarmee is het zomerseizoen definitief afgesloten en kan het publiek in het sfeervolle en prachtig gelegen restaurant terecht voor heerlijke gerechten uit de herfst- en winterkaart.

Fotografie: Ella Vermaas

De kaart is zoals altijd zeer gevarieerd. Werelds aan het Strand trekt immers een divers publiek: van fietsers tot vakantiegangers en van mensen uit de directe omgeving tot Belgen en Duitsers. Het restaurant speelt daarop in en bedient alle doelgroepen met verrassende gerechten. Kinderen worden daarbij zeker niet vergeten.

De kaart is bijna helemaal nieuw. Werelds aan het Strand heeft een paar populaire klassiekers laten staan, zoals de hamburger en de Caesarsalade. Die zijn zowel in de zomer, als Werelds aan het Strand een beachclub is, als in de winter veelgevraagd. Verder verschillen de zomerkaart en de winterkaart flink van karakter.

Wat direct opvalt is dat de nieuwe kaart niet alleen zeer gevarieerd is, maar ook het beste uit de streek te bieden heeft. Zoals zeekraal, oesters, kokkels en Oosterscheldekreeft. Bovendien komen zowel liefhebbers van klassieke gerechten aan hun trekken als gasten die graag iets eigentijdser eten.

Het is lastig om in zo'n fraaie kaart hoogtepunten te ontdekken. Toch een paar uitspringers. De tapasplank Werelds: twee verdiepingen met hapjes om bij te borrelen of de maaltijd mee te starten. De sushibowl, een pure en gezonde Aziatische verrassing met onder andere avocado, zeewier en rijst. Een hele kreeft, binnenkort zelf uit te zoeken in het homarium, voor een heel redelijke prijs. Een kalfsstoofpotje met rucola-stamppot. Chateaubriand. Nog afgezien van de broodjes, het twaalfuurtje, nieuwe desserts en gerechten voor kinderen.

Naast de nieuwe kaart gaat Werelds aan het Strand gewoon door met bijvoorbeeld kreeftavonden, mosselavonden en maandmenu's. In november kan de keus vallen op een wildmenu van drie gangen met onder andere wildzwijn-ham en pompoensoep, hertenbiefstuk en specerijenbavarois. Een aanrader.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding