Afbeelding
Foto:

Het Klein HandelsGebouw

Als je zzp'er of zelfstandige bent zoals ik, is vanuit huis werken heel fijn. Je zit op je eigen stoel, aan een eigen bureau en, niet geheel onbelangrijk, je drinkt je eigen koffie en kan naar je eigen wc.

Maar toch is het niet alleen maar jubelen. Het is toch gewoon ook je huis. Je wordt gemakkelijk afgeleid door het stof op de lamp, een wasje wat je even wil doen of je wil toch even lekker vers brood halen bij Koese. Je ziet door het raam je buurvrouw langslopen die je nog wat wilde vragen en de poes van de overburen vraagt in de tuin al mauwend om aandacht.

Daarom is een flexwerkplek buiten de deur ideaal.

En écht, ik vind het super dat op loopafstand van mijn huis het Klein HandelsGebouw staat. En heel hip ook, familie en vrienden kijken me verbaasd aan als ik vertel dat wij in Sommelsdijk een dergelijke flexwerkplek hebben. Soms verdenk ik mensen er wel eens van dat ze denken dat we hier nog op klompen lopen of nog geen wifi hebben!

Vroeger

Ik heb me laten vertellen dat in het pand voorheen het Deurwaarderskantoor Van Kampenhout & Groen gevestigd was. En daarvoor een meubelzaak, van Zielst. Wat ik wel hoorde is dat het een behoorlijk dure zaak was, maar ja, ons bent zuunig, ook op Flakkee, dus dat zegt op zich ook niet alles.

Terug naar het huidige gebruik van het pand. De community in het Klein HandelsGebouw is er eentje van lokaal betrokken professionals. Zo zit je er soms aan tafel met een webdesigner, dan weer met een coach of een beveiliger van events . Ook huisvest het gebouw de huiswerkbegeleiding/bijles en kan je er yoga-en. Op de eerste etage zijn bovendien diverse vergaderruimtes.

Het Klein HandelsGebouw vind je in de Sint Joris Doelstraat 7-9 in Sommelsdijk. Ben je nieuwsgierig, loop er gewoon eens naar binnen. Misschien tref je mij er wel aan!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding