Afbeelding
Foto:

5 redenen om te trouwen in de winter

1. Sfeer
De winter is een sfeervol seizoen. Een bruiloft met warme chocolademelk, een knapperend haardvuur en glühwein staat garant voor een warme, ontspannen sfeer.

2. Het weer
In de winter is een buitenbruiloft geen goed idee. Het voordeel van alles binnen organiseren is dat je niet afhankelijk bent van het weer. Je hoeft dus niet, zoals bij veel zomerse trouwfeesten, in spanning te zitten of de bruiloft wel of niet buiten kan worden gehouden.

3. Sneeuw
De kans is niet heel groot, maar juist daardoor is het extra bijzonder als er sneeuw ligt op jullie bruiloft. Het zorgt voor prachtige foto's en iedere gast zal zich jaren later nog steeds jullie bruiloft herinneren.

4. Bijzonder diner
In de winter kun je de gasten bijzondere gerechten voorschotelen. Van vegetarische stamppot tot hertenbiefstuk. Of ga met zijn allen naar buiten om te smullen van een tussendoortje, bijvoorbeeld poffertjes met poedersuiker of versgebakken oliebollen.

5. Onvergetelijke data
Door in de dagen rondom kerst of de jaarwisseling te trouwen wordt de bruiloft onvergetelijk. Ieder jaar denk je tijdens de feestdagen automatisch terug aan jullie winterse bruiloft. Of trouw op Valentijnsdag, misschien wel de meest romantische dag van het jaar.