Afbeelding
Foto:

Relax het najaar in bij Walhout Wonen

Relaxfauteuils, alleen voor een ouder publiek? Tegenwoordig niet meer! Iedereen moet kunnen relaxen, in eigen stijl! Daar wordt bij Walhout Wonen antwoord op gegeven. Relaxfauteuils voor elk publiek! Zowel de oudere generatie als jongere generatie kan zijn hart ophalen. Walhout Wonen heeft de collectie relaxfauteuils met mooie uitstraling voor het wonen van nu het afgelopen jaar uitgebreid. Elke stoel is persoonlijk aan te passen naar uw smaak. Kies zelf het materiaal, de kleur, de poot, de bediening – noem maar op. Ook zijn alle relaxfauteuils verkrijgbaar met accu. Geen last meer van los slingerende snoeren.

"Een schot in de roos", zegt Coert Walhout over de recent geïntroduceerde fauteuils met een eigentijds design. "Ook omdat we maatwerk kunnen leveren in zitdiepte en hoogte. We merken dat deze nieuwe trend een jonger publiek aanspreekt."

Relaxfauteuils voor een jonger publiek, het past bij de interieurzaak in Zierikzee om die in de showroom te zetten. Walhout: "We zijn altijd op zoek naar iets origineels. Die mogelijkheid hebben we omdat we niet bij een landelijke formule zijn aangesloten. Wij stellen onze eigen collectie zorgvuldig samen uit het aanbod van leveranciers die betrouwbare kwaliteit leveren. Er is steeds wat nieuws te zien. Bij ons is het altijd woonmaand."

Landelijk wonen

De collectie laat zich qua sfeer vangen onder het thema 'van landelijk modern tot industrieel'. Niet voor niets presenteert dit sympathieke familiebedrijf zich sinds kort met de leus 'landelijk wonen', die gelijk met het nieuwe strakkere logo is geïntroduceerd. "De industriële trend is hieraan toegevoegd. Net als alle andere trends die te mixen zijn met landelijk wonen. Door de regelmatige beursbezoeken en inkopen blijft de collectie actueel en trendy. Daarnaast zijn er natuurlijk de basis-klassiekers."

Walhout biedt het complete plaatje. Naast de meubelen is er een groot en gevarieerd aanbod aan onder meer vloeren, gordijnen, verlichting, karpetten en woonaccessoires. Een zeer uitgebreide collectie wandlijsten geeft veel sfeer in de showroom, die 3000 vierkante meter groot is. Er is ook een outlet en binnenkort start de zaak met een 'tweede kans'-afdeling, waar het publiek terecht kan voor prima occasions.

De website is pas vernieuwd en wordt steeds aangevuld. Niet om de complete collectie te presenteren, maar meer om de klant een beeld te geven van wat Walhout te bieden heeft. "Om de sfeer te proeven kun je beter naar de showroom komen", zegt Coert Walhout. "We vinden contact met de klant een belangrijk onderdeel. Bij de ver-/aankoop van nieuwe meubelen, hoort een goed gevoel. Met andere woorden: we bouwen aan de relatie met onze klanten en gaan vanuit het vertrouwen met het interieur aan de slag."

Vooruit, nog een mooi nieuwtje bij Walhout: Easy Clean-meubelstoffen die eenvoudig zijn schoon te maken en super slijtvast zijn. Te verwerken op een groot deel van de collectie zitmeubelen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding