Stijlvol interieur in zwart en wit. De gekleurde bloemen vallen extra op tussen de sobere kleur. Let op de mix van stoelen. Leuk is dat het patroon van het vloerkleed terugkomt in de kussens. De oude  trap is een leuke sfeermaker.
Stijlvol interieur in zwart en wit. De gekleurde bloemen vallen extra op tussen de sobere kleur. Let op de mix van stoelen. Leuk is dat het patroon van het vloerkleed terugkomt in de kussens. De oude trap is een leuke sfeermaker. Foto:

5 X compleet anders

Beton, je houdt ervan of je vindt het juist verschrikkelijk. Het geeft in ieder geval een stoere, stedelijke uitstraling. In dit interieur heeft zelfs de schouw een betonlook.
Dat ook een donkere badkamer mooi kan zijn bewijst dit interieur. De planten brengen kleur en leven in de badkamer. Het wasmeubel is een mooie blikvanger, het witte blad en de waskommen springen er echt uit.
Er is een beetje lef voor nodig, maar een knalgroene bank geeft een vrolijk tintje in huis. In combinatie met de felgekleurde kussens, vloerkleden en gordijnen ontstaat en er een leuk alternatief voor de superstrakke, moderne interieurs.
Hier is gekozen voor kleuren die elkaar mooi aanvullen en versterken. Het zachtrose past perfect bij de matgrijze wand. De moderne lampen zorgen ervoor dat het niet alleen mooi, maar ook spannend is.