Afbeelding
Foto: Hans Villerius

Woonmaand bij Hans Hoek, Mode in Wonen

- Advertorial -

Ook tijdens de oktober woonmaand bruist het volop bij Hans Hoek mode in wonen. De woonwinkel presenteert nieuwe producten en er zijn aantrekkelijke acties! Zoals twintig procent korting op de huiscollectie vloeren en raamdecoratie.

Nieuw merk gordijnen
Kendix gordijnen is hét merk dat de collectie van Hans Hoek compleet maakt. Het is een moderne collectie die gewild is bij mensen die schoonheid en kwaliteit weten te waarderen. Kendix is geschikt voor de particulier die iets exclusiefs zoekt, maar ook voor horeca- en bedrijfsruimtes.

Lichtinval en privacy
De exclusieve shutters van Piet Boon zorgen voor een prachtige lichtinval in je huis en zorgen voor privacy. In dit ontwerp zijn het met name de versobering en de maatvoeringen die in het oog springen. De lamellen zijn niet afgeschuind en alle rondingen en vellingen zijn minimaal gehouden. De kleuren variëren van traditioneel wit tot de herkenbare Piet Boon® grijze en naturel tinten.

Kracht van kleur
Nieuw van Eijffinger is onder andere het behang Lino. Met Lino kies je voor de kracht van de enkele kleur en geef je een tijdloos karakter aan het interieur. De dessins benadrukken de rauwe verleidingen van het verstrijken van de tijd met verweerde dessins en stoere patronen uit de natuur. Nieuw is ook het behang Sundari. Een collectie met prachtige dessins op vinyl met verschillende structuren, geïnspireerd op een
betoverende reis langs de oude handelsroute naar het verre oosten.

Exclusieve lampencollectie
De inmiddels befaamde lampen collectie van Iluce is vernieuwd. Deze bij Hans Hoek exclusief verkrijgbare lampencollectie heeft een aantal trendy en vernieuwende lampen voor een aangename prijs. Deze lampen zijn regelmatig te zien in het televisieprogramma VTwonen, kom ze zelf bekijken in de sfeervolle woonwinkel.

Kortingsacties
De raamdecoratie van het huismerk 'Kijken, kiezen & kleuren' koopt u tot en met 14 oktober met een actiekorting van 20%. In deze collectie zijn onder andere rolgordijnen, horizontale- en verticale jaloezieën, dupli's en plissé's opgenomen. Er is keuze uit honderden dessins. Van 16 oktober tot en met 17 november koopt u bij Hans Hoek de mooiste vloeren uit de huiscollectie 'Kijken, kiezen & kleuren' met een actiekorting van 20%. De uitgebreide collectie bestaat uit tapijt, vinyl en PVC vloeren.

<Kader> Contact
Laat u inspireren op www.hanshoek.com of ga voor het laatste nieuws naar
onze facebookpagina. Of bezoek de winkel aan de Raadhuisstraat 2 in het centrum van Ouddorp.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding