Afbeelding
Foto:

Wie woninginrichting zegt, zegt Hans Hoek
Hans Hoek Mode in Wonen is verhuisd naar toplocatie in centrum Ouddorp

???????Advertorial

Adviseren over woninginrichting doet Hans Hoek Mode in Wonen al vele jaren. Dat is niet nieuw. Wel nieuw is de locatie waar de zaak te vinden is. Sinds 24 maart is Hans Hoek Mode in Wonen gevestigd aan de Raadhuisstraat 2 in Ouddorp. Zonder meer een A-locatie, die al tot veel extra aanloop en orders heeft geleid. Voor onder meer vloeren, raambekleding, verf en behang is Hans Hoek Mode in Wonen hét adres.

In 1980 opende Hans Hoek een bouwmarkt in Ouddorp. Twintig jaar later veranderde hij de focus naar woninginrichting. Aanvankelijk verkocht de zaak ook woonaccessoires, maar omdat dit veel extra werk met zich meebracht, zeker in het toeristenseizoen, beperkte de eigenaar zich al snel tot de kernactiviteit: adviseren over vloeren, gordijnen en andere artikelen om de woning op maat in te richten. Tot november opereerde Hans Hoek Mode in Wonen vanuit een atelier in een schuur buiten het dorp.

Daar is na de verhuizing naar het centrum van Ouddorp een eind aan gekomen. De zaak is te vinden in een voormalig bankgebouw. Na een ingrijpende opfrisbeurt, die uiteraard wel is toe te vertrouwen aan een woninginrichter, ziet de winkel er zeer aantrekkelijk uit. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en het assortiment is overzichtelijk uitgestald.

Vloeren en gordijnen

"Wij hebben alle vloeren, behalve vloeren van steen", zegt Hans Hoek. "Laminaat, parket, vinyl, marmoleum, tapijt, natuurtapijt, pvc… Op het gebied van raambekleding kan de klant hier ook van alles vinden: rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, lamellen, plissés, dupli's, shutters, gordijnen... en natuurlijk alle garnituren: van een eenvoudig railtje tot chique roedes. Laten we ook onze collectie horren en hordeuren niet vergeten. Naast de plafondlijsten en -ornamenten van Orac. En de kurken wandbekleding, die weer helemaal terug van weggeweest is. Honderd procent natuurlijk, geluiddempend én te gebruiken in vochtige ruimtes."

Meten en monteren

Alles is mogelijk, in verschillende stijlen. Klassiek, modern: Hans Hoek Mode in Wonen heeft alles in huis. En alles wordt op maat gemaakt in professionele ateliers. Eigen vakmensen zorgen voor het secure meetwerk en het plaatsen of monteren. Behangen en schilderen behoren ook tot het pakket dat de zaak te bieden heeft. Het strakke resultaat is als voorbeeld te zien in de nieuwe winkel aan de Raadhuisstraat. Daar trekt trouwens ook de lampencollectie van Iluce de aandacht. "Vrij exclusieve lampen tegen een betaalbare prijs", zegt Hans Hoek. "Het slaat enorm aan bij het publiek."

Kijken, Kiezen & Kleuren

In de zaak zijn gerenommeerde merken te vinden, zoals behang van Flamant, Arte, Eijffinger en BN Wall Coverings, en verf van Flamant, een merk dat volgens Hans Hoek ook in de zeer matte variant sterk en professioneel is.

"Daarnaast hebben we vloeren, gordijnen en raamdecoratie van ons huismerk Kijken, Kiezen & Kleuren, een breed assortiment dat is samengesteld uit de collecties van heel veel fabrikanten. Kwaliteit tegen een scherpe prijs." Hans Hoek noemt ook de Starterslijn, die bestaat uit betaalbare mooie producten van goede kwaliteit. "Niet alleen interessant voor starters…"

Hans Hoek Mode in Wonen werkt samen met het Styling Huys in Brielle. Beide zaken vullen elkaar goed aan: de eerste is goed thuis in de wereld van woninginrichting, de tweede in die van meubelen en woonaccessoires.

Totaaladvies

De zaak in Ouddorp, dat als erkend leerbedrijf regelmatig een stagiaire in dienst heeft, profileert zich graag als begeleider en adviseur op het gebied van woninginrichting. "Wij denken graag mee met de klant. Bijvoorbeeld als er nieuwbouw of een verbouwing op stapel staat, komen klanten met hun tekeningen bij ons. Dan kunnen wij aanwijzingen geven: let hierop, let daarop. Zo kan men dus bij ons ook terecht voor een totaaladvies."

Houd de Facebookpagina (Hans Hoek Mode in Wonen) en de website (www.hanshoek.com, een site vol prachtige inspiratiefoto's) goed in de gaten. Daarop zijn namelijk iedere maand nieuwe acties te zien.

Hans Hoek mode in wonen
Raadhuisstraat 2, Ouddorp
0187-687230
wonen@hanshoek.com
www.hanshoek.com

Openingstijden
Maandag: Op afspraak
Dinsdag - vrijdag: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 16.30 uur
Zondag gesloten

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding