Afbeelding
Foto:

Succesvolle Open Huizen Dag voor het Huis van Jansen

De Open Huizen Dag, een uitgelezen kans om te kopen én verkopen? Bij Het Huis van Jansen zeggen ze volmondig 'Ja'. De makelaar kijkt zeer tevreden terug op zaterdag 1 april.

Met 36 deelnemende verkopers moesten er flink wat voorbereidingen worden getroffen; poster voor de ruit, promotie gereed, invulformulieren & bezichtigingshulp klaarleggen, cake … check! De gezellige drukte begon tijdens Open Huizen Dag al direct om 11.00 uur, in de loop van de dag stroomden de eerste telefoontjes en invulformulieren binnen op het kantoor van Het Huis van Jansen op D'n Diek. Eind van de middag waren er al drie concrete verkopen tot stand gekomen. De week erop is dan vervolgens zeker zo spannend en gezellig druk. De bezoekers worden allemaal gebeld, tweede bezichtigingen met de verkoop- en aankoopmakelaar worden ingepland en de eerste koopaktes worden opgesteld en ondertekend. En dan mogen de nieuwe bezichtigingen zeker niet vergeten worden. Want door al de verkopen zijn er nu verkopers zonder 'dak boven hun hoofd'.

Deze verkopers gaan zich vervolgens als koper oriënteren op de woningmarkt, zo komt er een soort 'treintje' op gang. Kortom, een gezellige drukte, met een resultaat van vijf verkopen binnen een week na de Open Huizen Dag. Helaas betekent dit natuurlijk ook dat een flink aantal verkopende deelnemers, die wel ontzettend hun best hebben gedaan, geen verkoopresultaat hebben geboekt. Het Huis van Jansen waardeert deze inzet enorm en gaat zeker niet stilzitten, maar samen met de verkopers met veel plezier verder werken aan het verkooptraject.

Tenslotte is niet voor elke woningzoeker de Open Huizen Dag een passend moment, of populaire manier om een huis te kopen. Bij Het Huis van Jansen werken ze daarom ook graag op afspraak. Maar ook in het najaar wordt deelname aan het Open Huis weer gratis aangeboden aan alle klanten!