Afbeelding
Foto:

Exclusiviteit bij Modestudio Le Joujou

OUDDORP – Een gezellige sfeer. Informeel. Dat kenmerkte zaterdagmiddag het 'Open Huis' dat Evelyn Hoek in haar Modestudio Le Joujou aan de Westraat in de Ouddorpse Ring presenteerde. Cliënten, vrienden en belangstellende kopers en passanten maakten gebruik van deze druk bezochte gelegenheid om zich - bij het begin van het voorjaar- te oriënteren en te laten inspireren op de nieuwste mode. Le Joujou staat bekend om haar exclusiviteit. Je vindt er een breed scala aan topmerken. Van elk is er één maat en dat betekent bedrijfsmatig op = op. Een bewuste keuze vertelt Evelyn. Er kan in maat geruild worden, maar het onderstreept de exclusiviteit.
Le Joujou is veelzijdig in haar aanbod. De badkleding met de cup-maten A tot en met F is overzichtelijk gepresenteerd. Evelyn en haar vaste medewerkster geven informatie en antwoord op de vragen die klanten stellen over talrijke accessoires. Alles gaat in relaxte sfeer in een uniek pand. De espresso staat klaar. Een momentje om even aan de tafel alles op je te laten inwerken. De slogan van Le Joujou is duidelijk: " Graag kleden wij u aan van top tot teen, voor speciale hoogtijdagen, voor het huwelijksfeest, voor het werk, vrije tijd en vakanties aan het strand of op de boot". Loop eens binnen bij Le Joujou. U wacht een hartelijk onthaal.
Openingstijden maandag 13-17.30 uur, di-do van 09.30 uur - 17.30, vrijdag tot 18.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur. (Jaap Ruizeveld)

Afbeelding
Afbeelding