"Wij maken dromen waar"

Familiebedrijf P. Van den Boogert en zn. in Sommelsdijk

- Advertorial -

'U droomt ervan, wij bouwen het!' Dat is de slogan van Bouwbedrijf P. Van den Boogert en zn. in Sommelsdijk. Dit jaar viert het bedrijf het dertigjarig bestaan. De afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid van 3 naar 10 personeelsleden. "We hebben het hartstikke druk."

Het bedrijf is veelzijdig en doet zowel verbouw, renovatie als nieuwbouw. "Renovatie is het moeilijkst, daarvoor moet je creatief zijn en improvisatietalent hebben." Patrick van den Boogert: "Dat is toch wel onze specialiteit. Er zijn ook aannemers die zeggen, die oude schuur kan je beter platgooien en iets nieuws bouwen. Maar wij zeggen dan juist: 'Het is zonde om dit plat te gooien, laten we er wat moois van maken'.

Veel mensen waar we werken zijn jaloers op ons werk. Die werken zelf bijvoorbeeld in de ICT en zeggen: 'Jullie laten tenminste wat achter.' Dat klopt wel inderdaad, als ik hier in het dorp rijd dan kan ik wel blijven wijzen naar alle panden die we hebben opgeknapt.

"Wij zijn echt van de traditionele bouw, in ons team zit veel vakmanschap en ervaring." Patrick runt het bedrijf samen met zijn vader en moeder. "We zijn een echt familiebedrijf, mijn vader is 30 jaar begonnen, de voorkamer was zijn kantoor." Het bedrijf heeft een eigen machinale werkplaats: "Daardoor zijn we heel flexibel en kunnen we een hoge kwaliteit garanderen."

Mensen die een prijsindicatie willen voor een verbouwing kunnen vrijblijvend contact opnemen. Zo was er pas een stel dat overwoog om een huis te kopen en vooraf vroeg of ik een globale prijsindicatie kon geven om de woning te moderniseren. Of een gezin dat al acht jaar met veel plezier in het hetzelfde huis woont, maar de woning eigenlijk niet meer mooi vond. "Daar denken wij dan graag over mee."