'Open je ogen' op de kerstmarkt in Goedereede

GOEDEREEDE - Morgen, zaterdag 9 december, is er in Goedereede van 10.00 tot 17.00 uur de kerstmarkt, dit jaar rondom de toren en de kerk.

Ook verenigingsgebouw 'De Ark' is deze dag geopend en er zullen allerlei spullen worden verkocht, zoals gebreide sjaals, mutsen, wanten en sokken, geborduurde handdoeken, brocante in kerstsfeer, broodjes rookworst en hotdogs en allerlei kerstdecoraties. Bovendien is boekhandel Akershoek ook aanwezig met een boekentafel. Dit alles wordt georganiseerd door de zendingscommissie, vrouwenvereniging 'Bidt en Werkt' en de jeugdclubs van de Hervormde Gemeente Goedereede.
De opbrengst is bestemd voor het diaconaal project 'Open je ogen' voor God, je naaste en jezelf. Dit project ondersteunt de Koptische Christenen in Egypte om predikanten op te leiden, pastoraat en jeugdwerk op te zetten en te begeleiden.
Ook zal er in de toren om 14.00 uur een miniconcert worden gegeven door Pieter van der Giessen en Eloïse Grinwis, die een aantal liederen zingen o.b.v. Nienke de Deugd op de piano.