Paulina.nu symposium

MIDDELHARNIS - Aan de vooravond van Energy Island organiseert Paulina.nu in het Prieel een symposium exclusief voor professionals in de zorg. Het symposium, dat wordt gehouden op donderdag 7 december 2017, begint om 17.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Aansluitend is er een netwerkbijeenkomst en een walking dinner. Er zijn diverse sprekers uit verschillende geledingen. Mensen die actief zijn in de gezondheidszorg kunnen zich nog aanmelden! Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Stuur om aan te melden een e-mail naar organisatie@paulina.nu. Deelname is gratis.


Aanhoudingen

OUDDORP - Door samenwerking tussen burgers en de politie zijn er woensdagavond rond 18.00 uur drie personen aangehouden die in het bezit waren van inbrekerswerktuigen. Burgers hielden de verdachte in de gaten en deelden hun informatie door middel van de Whatsapp buurtpreventie, op die manier konden er drie mannen uit Den Haag worden aangehouden.


Kap populieren

DEN BOMMEL - Het waterschap haalt 21 populieren weg aan de Molendijk in Den Bommel. De bomen verkeren in slechte staat en staan dicht bij woningen. Als het stormt waaien er takken af. Die veroorzaken overlast en gevaarlijke situaties. Deze zomer heeft het waterschap de bomen aan de Molendijk onderzocht. Het blijkt, dat de populieren bij de woningen in slechte staat verkeren en aan het einde van hun levensduur zijn. De overige bomen aan de Molendijk verkeren nog in goede staat. De werkzaamheden zijn deze week gestart. Tussen 4 en 8 december is er één rijbaan beschikbaar. De omleidingsroute wordt met gele borden aangegeven.


Bouwlamp gestolen

MIDDELHARNIS - Recent zijn er twee verdachten aangehouden voor inbraak op een bouwterrein in Middelharnis. Daar hadden de verdachten een bouwlamp gestolen. Eén van de aangehouden personen wordt ook verdacht van vernieling van een personenauto, die hij eerder die week had gepleegd. Anderhalve maand geleden was hij ook al aangehouden voor meerdere fietsendiefstallen. Hij heeft zich vrijdag moeten verantwoorden voor de rechter.