Afbeelding
Foto:

Eetwinkel 't Hoekje uit Ouddorp op de 57ste plaats!

OUDDORP - "Met zeer veel trots", laten de mensen van Eetwinkel 't Hoekje weten dat ze op de 57ste plaats zijn geëindigd tijdens de landelijke verkiezing Cafetaria Top 100.

Onafhankelijke mystery-shoppers en vakjuryleden hebben op initiatief van het vakblad Snackkoerier honderden cafetaria's door heel Nederland bezocht. Zij kwamen uiteindelijk tot de conclusie dat Eetwinkel 't Hoekje uit Oudorp tot de top van Nederland behoort! Een fantastisch resultaat, als je bedenkt dat Nederland ca. 4500 cafetaria's telt! Er is gekeken door het oog van een kritische consument en gelet op alle aspecten die een cafetaria voor deze consument aantrekkelijk kunnen maken. Smaak van de producten, gastvriendelijkheid, prijs-/kwaliteitsverhouding, hygiëne en natuurlijk de uitstraling van de zaak, het is allemaal meegenomen in de beoordelingen.

De jury vat kernachtig samen: "De actieve ondernemers van 't Hoekje zijn zeer gedreven en kiezen bewust voor kwaliteit, streekproducten, complete menu's en een maaltijdenservice. De friet was lekker en krokant. Er wordt erg hygiënisch gewerkt en kinderen kunnen heerlijk binnen in het leuke speelhoekje of in de zomer buiten spelen op het springkussen."