Natuurwerkdag

GOEREE-OVERFLAKKEE - Morgen, zaterdag 4 november, is het de landelijke Natuurwerkdag. Op veel plaatsen in het land kan men een handje helpen in de natuur. Op het eiland kan men op drie plaatsen aan de slag. Bij molen d'Oranjeboom in Nieuwe-Tonge en bij molen de Bommelaer kunnen de molenaars geholpen worden bij het onderhoud van de omgeving van de molens.
In Ouddorp kan men terecht op de Kleistee hier kan geholpen worden bij het elzenscheren. Belangstellenden kunnen voor meer informatie en aanmelden terecht op de website www.natuurwerkdag.nl


Lutheravond

OUDDORP - Het bestuur en leden van de avondvrouwenvereniging organiseren voor maandagavond 6 november een Maarten Lutheravond.

Deze avond zal de heer Kieviet een klankbeeld laten zien over Maarten Luther ter ere van 500 jaar Reformatie. Iedereen is hartelijk welkom vanaf 20.00 uur in verenigingsgebouw Eben Haƫzer, Preekhillaan 3 te Ouddorp. Zaal open vanaf 19.30 uur.


Najaarsverkoping

MIDDELHARNIS - Morgen, zaterdag 4 november hopen de vrouwenverenigingen 'Bid en Werk' en 'Ruth' hun jaarlijkse najaarsverkoping te houden in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente aan de Landbouwweg 2 te Middelharnis. De verkoping is van 9.30 uur tot 13.00 uur. Er zullen weer veel zelfgemaakte spullen worden aangeboden.