Begrafenisondernemer Krijn Breen bij 55+club

OUDDORP - Woensdag 25 oktober heeft de 55+ club in Ouddorp Krijn Breen, begrafenisondernemer, uitgenodigd voor een informatiemiddag. Belangstellenden zijn vanaf 14.00 uur welkom in de Dorpstienden.

Als een dierbare overlijdt, volgt er voor de nabestaanden een verdrietige tijd. Bovendien moet er in korte tijd veel geregeld worden rondom de uitvaart. Nabestaanden hebben al genoeg aan hun hoofd en het is fijn dat men dan terug kan vallen op een begrafenisonderneming.

Een uitvaart is heel persoonlijk. Mensen maken daarin hun eigen keuzes en hebben hun eigen wensen ten aanzien van een passend afscheid. De uitvaartverzorging helpt mee om de uitvaart volledig naar iemands wens te realiseren, ook als het wellicht om minder traditionele keuzes gaat. Uw eigen uitvaart van te voren regelen en vastleggen behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt hierbij kiezen voor een persoonlijk, geheel vrijblijvend, gesprek om uw wensen te bespreken. Ze kunnen opgeschreven worden in een wilsbeschikkingsboekje. Dit zijn onder meer de onderwerpen die besproken zullen worden en natuurlijk is er gelegenheid vragen te stellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke van Dam, tel.0187 682319, of c.vermeulen@zijngo.nl. Woensdag 1 november kan er koersbal worden gespeeld, maar zijn er geen andere activiteiten i.v.m. Dankdag.