Flakkeese brandweerwedstrijd

MIDDELHARNIS - Op zaterdag 14 oktober a.s. zal de jaarlijkse Flakkeese brandweerwedstrijd weer worden gespeeld. Deze keer is de organisatie in handen van de blusploeg Olympia (voorheen de blusploegen Middelharnis en Sommelsdijk).

Alle blusploegen van Goeree Overflakkee zullen deelnemen aan deze wedstrijd en onderling uitmaken wie zich de beste ploeg van 2017 mag noemen. De organiserende ploeg heeft een uitdagend scenario neergezet waar alle ploegen hun kennis en kunde op los kunnen laten.
De blusploeg van Den Bommel zal deze dag aftrappen rond de klok van 07.30 uur en de afsluiting is door de blusploeg van Oude Tonge rond 16.00 uur.
Op het terrein waar de wedstrijd zal worden gespeeld is tevens een springkussen aanwezig voor de jeugd. Ook zal de afdeling Veilig Leven van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond aanwezig zijn waardoor de mensen brandveiligheidsadviezen kunnen vragen aan de medewerker van deze afdeling.
U bent allen van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op deze dag en kunt nadere informatie over exacte plaats en tijdstip van spelen verkrijgen bij de Olympia kazerne aan de Olympiaweg te Sommelsdijk.