Afbeelding
Foto:

Uitnodiging ledenvergadering Ring van Oranje

NIEUWE-TONGE – Het bestuur van de Ring van Oranje, nodigt alle inwoners van het dorp uit om naar de jaarlijkse ledenvergadering te komen op woensdag 13 september. De vergadering begint om 19.30 uur in Ons Dorpshuis.

De oranjevereniging van Nieuwe-Tonge organiseert elk jaar de Koningsdag en de Dodenherdenking. Daarnaast waren er nog enkele kinderactiviteiten. Zaterdag 2 september was er een speelmiddag voor de jeugd van 5 tot 12 jaar. Er werden oudhollandse spelletjes gespeeld, nieuwe spelletjes, skilopen en afsluitend een bingo met vele prijsjes. Niemand ging met lege handen naar huis.
Dorpsbewoners worden van harte uitgenodigd om afscheid te nemen van een tweetal bestuursleden. Zij functioneerden als voorzitter en penningmeester. Daarnaast bestaat de mogelijkheid zich kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie of u aan te melden als vrijwilliger. Zou u het leuk vinden en heeft u ambitie? Dan kunt u dit kenbaar maken via ringvanoranje@gmail.com. Er zijn al aanmeldingen binnen voor de functie van voorzitter en penningmeester. Tegenkandidaten kunnen zich melden tot uiterlijk twee dagen voor de vergadering.