Afbeelding
Foto:

Jubileumboek 100 jaar RGO is klaar

MIDDELHARNIS – Er is heel lang gewerkt aan de voorbereidingen van de feestweek rondom het 100-jarig jubileum van de RGO in Middelharnis.

Een belangrijke mijlpaal in een jaar met veel festiviteiten is het verschijnen van een prachtig document boordevol feiten, mooie verhalen en herinneringen en vele foto's. Het RGO-jubileumboek is nu klaar! Ruud Mulder (docent RGO), Martin Kamerling (oud-leerling en oud-docent), Hugo Klapmuts (oud-leerling), Jan Lokker (oud-docent) en Swier Garst (oud-leerling en docent RGO) kunnen trots zijn op het resultaat van meer dan een jaar lang speuren, schrijven en bewerken. In goede samenwerking met vormgever Anthony Schout (Drukkerij Kranse) en met steun van het Rabobank Cultuurfonds, is er een prachtig boekwerk van gemaakt.
Het jubileumboek ligt nu in grote hoeveelheden klaar voor de bezoekers van de reünie op zaterdag 9 september a.s., waar veel oud-leerlingen verwacht worden. Velen hebben zich hiervoor al aangemeld en opgeven kan nog steeds via de website van de RGO (www.rgomiddelharnis.nl).
Vanaf 12.00 uur 's middags is er op school de gelegenheid tot een weerzien met alle oud-leerlingen en oud-docenten. Er zullen op deze middag, zoals gebruikelijk bij een reünie, 'generatiegroepen' worden gevormd.

De organisatie hoopt dat veel bezoekers van 's middags ook 's avonds de feestavond in De Staver zullen bezoeken. Daar zullen de hele avond diverse oud-schoolbands optreden. Een feest van herkenning, ontmoeting en mooie herinneringen!

Alle informatie over activiteiten, aanmelding, de schoolbands, kosten, etc. staat op www.rgomiddelharnis.nl/nl/informatie/100-jaar-rgo.

In de week voorafgaande aan de reünie, vanaf maandag 4 september, is er ook voor alle leerlingen een speciaal jubileumprogramma.