Open repetitieavond ROV Cantate Domino

ALBLASSERDAM - Reformatorische Oratorium Vereniging Cantate Domino is een koor dat zich richt op het zingen van klassieke werken van o.a. Mendelssohn, Händel, Bach en Buxtehude.

Onder leiding van dirigent Piet den Uil, heeft het koor op 28 januari jl. het gehele oratorium Paulus van F. Mendelssohn uitgevoerd in de Havenkerk van Alblasserdam. Daarna is men gestart met het instuderen van een nieuw repertoire voor een najaarsconcert dat als thema 'Psalmen' heeft. Dit concert zal op zaterdag 18 november gehouden worden in de Havenkerk in Alblasserdam.

Houd je van zingen en van klassieke muziek? Wil je meezingen met de koorstukken van verschillende composities uit verschillende perioden rond het thema 'Psalmen?' Kom dan vrijblijvend een keer kennismaken op onze open repetitieavond op 29 augustus 2017. Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken en wellicht lid te worden van ons koor. Het koor repeteert van 20.00-22.00 uur in gebouw 'De Hoeksteen' aan de Plantageweg 142 in Alblasserdam.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.cantatedomino.nl.