Test met camera's

MIDDELHARNIS - In het winkelcentrum van Middelharnis en in het havengebied worden as. dinsdag beveiligingscamera's geplaatst. De toezicht met camera's is een proef waarmee de veiligheid wordt vergroot en waardoor vandalisme wordt voorkomen. Gedurende twee weken worden er camerabeelden gemaakt. Na afloop zal geƫvalueerd worden om tot een juiste invulling van camerabewaking te komen.


Getuigenoproep

OUDE-TONGE - In de nacht van maandag 22 mei 2017 op dinsdag 23 mei 2017 is er een inbraak gepleegd bij een bedrijf aan de Dabbestraat te Oude-Tonge. Omstreeks 3.20 uur is er een voertuig hard weggereden. Mensen die iets hebben gezien worden verzocht om contact op te nemen met de politie, dat kan via 0900-8844.


Zaalvoetbal weer op kaart zetten

GOEREE-OVERFLAKKEE - Naar aanleiding van overleg met vereniging Olympia, de organisatoren van de zaalvoetbalcompetitie van de Gooye in Dirksland, Dorpstienden in Ouddorp en de combinatiefunctionarissen, is op initiatief van Stichting Recreatie Goeree-Overflakkee over de introductie gesproken over zaalvoetbal Integraal. Het doel is om het zaalvoetbal, dat een terugloop kent, nieuw elan te geven. Hiervoor wil men met diverse doel- en leeftijdsgroepen tot invulling komen van een eilandelijk (winter) programma. Dit dan te spreiden over de indoorsportaccommodaties, voor met name Dorpstienden en De Grutterswei en in contacten met de Gooye en de Staver. Tevens wil men de verbinding leggen met het veldvoetbal.