Op deze foto, gemaakt door PAM-fotostudio uit 's Gravenzande, David Hoek in de jeugdrubriek in actie tijdens de wedstrijd.
Op deze foto, gemaakt door PAM-fotostudio uit 's Gravenzande, David Hoek in de jeugdrubriek in actie tijdens de wedstrijd. Foto:

Indoor mini marathon menvereniging Vier in éen bij PSC de DIjkgraaf in Ouddorp

OUDDORP - Zaterdag werd een indoor mini marathon, georganiseerd door Menvereniging Vier in Een uit Ouddorp, gereden op PSC de Dijkgraaf in Ouddorp.

In verschillende rubrieken werd door bijna 40 deelnemers gestart met paarden en pony's. Er reden verschillende tweespannen en zelfs twee vierspannen mee in deze wedstrijd. Een uitdagend parcours met een brug en 2 hindernissen was uitgezet.
Jeffrey Blommaert reed met zijn enkelspan pony de snelst tijd van de dag. In de jeugdrubriek pony's ging Yaëla Monfils er met de winst vandoor.
De foto's van deze wedstrijd zijn gemaakt door PAM-fotostudio uit 's Gravezande en zijn binnenkort te zien op de site www.menverenigingvierineen.nl
De prijzen werden mede mogelijk gemaakt door Vitadier, Bloemensuper en Kapsalon de Look.

Op 13 mei wordt een outdoor minimarathon georganiseerd op het terrein naast benzinepomp De Haan in Ouddorp. Inschrijven voor deze wedstrijd kan via vierineen@gmail.com.
Voor meer informatie en foto's kijk ook eens op www.menverenigingvierineen.nl of op Facebook.