3-luik over Autisme

GOEREE-OVERFLAKKEE - De contactgroep rondom autisme op Goeree-Overflakkee kijkt terug op een geslaagde thema-avond.

Op 9 maart stond de deur open voor alle belangstellenden. Bijna 25 mensen hadden gehoor geggeven aan de oproep. De consulente van MEE Zuid-Hollandse Eilanden gaf een presentatie over 'Feiten en Fabels over autisme', met voorbeelden op verschillende leeftijden. Ook de respons vanuit de zaal was zeer divers en vol herkenning.
De volgende activiteit van de contactgroep GO is een 3-luik, een blok van 3 persoonlijke gesprekken in een kleine, besloten groep. Het 3-luik wordt op de dinsdagavonden 28 maart, 25 april en 23 mei gehouden in Middelharnis. Dit gespreksblok staat open voor mensen vanaf 20 jaar, zowel voor wie autisme bij zichzelf herkent, als naasten van volwassenen met (kenmerken van) autisme.
De onderwerpen die besproken worden zijn: (1) Kennis van Autisme anno 2017, (2) Persoonlijke beelden van Autisme en (3) Wat doet jou goed? Ter afsluiting bekijken we of het waardevol is om als groep contact te blijven houden en in welke vorm.
Aan het 3-luik kan gratis deelgenomen worden en het zal doorgaan bij een minimum van 5 deelnemers. Aanmelden kan per mail tot 24 maart: contactgroepGO@gmail.com Vervolgens krijgt u gedetailleerde informatie toegestuurd.