Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

60-jarig huwelijksfeest te Goedereede

Morgen, woensdag 16 februari, zal het echtpaar P. Bakelaar – A. Bakelaar-Orgers te Goedereede 60 jaar in de echt verbonden zijn! A.s. vrijdagavond zullen de krasse echtelieden recipiëren in het Verenigingsgebouw te Goedereede.

Diamanten bruid en bruidegom, hij 80, zij 81, zijn beiden nog bizonder vitaal ondanks (of misschien dankzij!) het werkzame leven dat ze hebben geleid. In de Goereese dorpsgemeenschap zijn Piet en Aegje dan ook bekende en populaire verschijningen.
Dhr. Bakelaar is in zijn actieve tijd meer dan 40 jaar in de landbouw werkzaam geweest. Hij was 1e knecht op het landbouwbedrijf van de Familie Lodder te Goedereede, voor welke verdiensten hij met een Koninklijke Onderscheiding is beloond geworden. Ook heeft dhr. Bakelaar zijn sporen verdiend als trommeldrager bij de Kon. Fanfare 'Apollo' te Goedereede.
In hun huisje aan de Hoofddijk wonen ze nu al weer 58 jaar. Het heeft op de nominatie gestaan te moeten verdwijnen, maar dat lot schijnt nu weer te zijn afgewend. De fam. Bakelaar hoopt er nog lang en gelukkig te leven.

Dit artikel stond eerder in Eilanden-Nieuws van 15 februari 1972